Unique ID: Μοναδικός Αριθμός Αίτησης3ff66
Επιλογή διάστασης ΠεριπτέρουΠερίπτερο Διάστασης 2μ Βάθος x 2μ μήκος
Στοιχεία Εκθέτη
Επωνυμία ΕταιρείαςResearch Group for Environmental Monitoring of Aquaculture - ENVAQ
ΛογότυποΛογότυπο
Websiteupatras.gr
EmailEmail hidden; Javascript is required.
Τηλέφωνο6937369613
ΔιεύθυνσηΠανεπιστημιούπολη Πατρών 26504
ΠόληΠάτρα
Τύπος/Κατηγορία ΕκθέτηΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ/ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ / ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣΑνανεώσιμες πηγές ενέργειας / Εξοικονόμηση ενέργειας / Περιβάλλον / Κλίμα / Βιώσιμη Ανάπτυξη
ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣTRL 7 - Επίδειξη πρωτότυπου συστήματος σε επιχειρησιακό περιβάλλον
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
ΌνοματεπώνυμοΠαύλος Αβραμίδης
ΙδιότηταΚαθηγητής
EmailEmail hidden; Javascript is required.
Τηλέφωνο6937369613
Προφίλ εκθέτη
Σύντομη περιγραφή εκθέτη - εκθέματος/ων

The Research Group for Environmental Monitoring of Aquaculture has been active in the field for ten years now. Currently, it consists of 10 experts focusing on different aspects of environmental monitoring of marine habitats: bathymetric surveys, habitat mapping, biological analyses (phytobenthos, macrozoobenthos, zooplankton, chlorophyll-α), geological analyses, chemical analyses (physicochemical measurements, nutrients) as well as the processing and statistical analyses of data.
Our laboratory has been accredited since 2021 under ISO 17025:2017. We are also accredited for the following methods:

Quantitative sampling of marine benthic soft-bottom macrofauna (ISO 16665:2014, ISO 12878:2012),
Environmental monitoring of the impacts from marine finfish farms on soft bottoms (ISO 12878:2012)
Sample processing (sorting and identification) of marine benthic soft-bottom macrofauna (ISO 16665:2014)
Semi-quantitative determination of elements Cu, Zn, Pb, Mn, Fe in soils and sediments (ISO 13196:2013)
Conductivity (ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 27888)
pH (ΕΛΟΤ 658)
Oxidation-Reduction Potential Redox (Standard Methods 2580 Oxidation-Reduction Potential (ORP))

Διευκρινίσεις εγκυρότητας ΣυμμετοχήςΈγκυρη θεωρείται η αίτηση συμμετοχής του Εκθέτη εφόσον εξοφληθεί τόσο το κόστος εγγραφής της αντίστοιχης περιόδου που θα επιλεγεί, όσο και το κόστος του περιπτέρου που θα επιλεγεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-Pay
HTML BlockΣε περίπτωση που η εξόφληση του κόστους πραγματοποιηθεί μέσω έργου που υλοποιείται στον ΕΛΚΕ ΠΠ, παρακαλούμε συμπληρώστε το ΦΚ.
Σε περίπτωση που η εξόφληση του κόστους πραγματοποιηθεί μέσω έργου που υλοποιείται στον ΕΛΚΕ ΠΠ, παρακαλούμε συμπληρώστε το ΦΚ.49260000
Show Entry on Website
  • Ρητά συναινώ στη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων μου από το Τμήμα Μεταφοράς Τεχνολογίας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση ενδέχεται να φωτογραφίζεται και να βιντεοσκοπείται. Μέρος του υλικού πιθανά θα χρησιμοποιηθεί για το αρχείο της ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ, δημοσίευση στην ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυά της και δημοσίευση στα ΜΜΕ. Για τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (dpo@upatras.gr).
Show Entry on Website
Για την εξόφληση της εγγραφής σας και του περιπτέρου σας στο epay.upatras.gr, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το id της αίτησής σας, το οποίο θα λάβετε στο email του υπεύθυνου επικοινωνίας που θα έχετε προσδιορίσει κατά την εγγραφή σας.