Βασιλική Κωστή

Βασιλική Κωστή

European Patent Attorney (LL.M, MSc), Βιολόγος- Βιοτεχνολόγος

Ομιλία

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1

10:00 – 11:20 ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Βασιλική Κωστή είναι πιστοποιημένη European Patent Attorney ενώπιον του Ευρωπαϊκού Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας. Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, με συνεργασίες στη βιομηχανία, σε δημόσιους οργανισμούς και πανεπιστήμια. Σήμερα εργάζεται ως Patent Manager για την ελβετική εταιρεία βιοτεχνολογίας Molecular Partners AG στη Ζυρίχη και είναι Σύμβουλος του Πανεπιστημίου Πατρών σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως Patent Attorney για τη φαρμακευτική εταιρεία Evotec International GmbH στο Αμβούργο, ως Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ και ως εξετάστρια ΔΕ στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Έχει προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής σε ερευνητικούς οργανισμούς και εταιρείες spin-out, ενώ είναι επίσης τακτική ομιλήτρια σε θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας, σε συνέδρια και εκπαιδευτικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι πλήρες μέλος της Επιτροπής Βιοτεχνολογικών Εφευρέσεων του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

vk.photo

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο