Στέλιος Κουτρουμπίνας

Στέλιος Κουτρουμπίνας

Διευθύνων Σύμβουλος MEAZON

Ομιλία

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
14:10 – 15:30 Ιστορίες Επιτυχίας

Σύντομο βιογραφικό

Δρ. Στέλιος Κουτρουμπίνας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες και την σχεδίαση ενσωματωμένων συστημάτων υψηλής ολοκλήρωσης. Από το 2014, στην ΜΕΑΖΟΝ αναπτύσσει προϊόντα για την ψηφιοποίηση της ενέργειας με μια ομάδα 20 ατόμων με έδρα την Πάτρα. Στόχος είναι η υλοποίηση ενός κυβερνοφυσικού συστήματος για την επίλυση των πιο σύνθετων προβλημάτων στην αγορά της ενέργειας.

Stelios_img

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο