Σωτήρης Κόκκινος

Σωτήρης Κόκκινος

FEAC Engineering CEO – Business Development, Electrical Engineer M.Sc.

Ομιλία

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
14:10 – 15:30 Ιστορίες Επιτυχίας

Σύντομο βιογραφικό

Ο κ. Σωτήρης Κόκκινος, έλαβε το δίπλωμα (M.Sc.) του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Πατρών και ακολουθώντας τον τομέα των Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής εξειδικεύτηκε στα δίκτυα υπολογιστών και στην ασύρματη μετάδοση δεδομένων. Είναι κάτοχος άδειας εκτέλεσης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων όλων των κλάδων & κατηγοριών καθώς και μελετών μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Έχει αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στους τομείς του αυτοματισμού, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της τηλεμετρίας (δίκτυα υπολογιστών και ασύρματη μετάδοση δεδομένων. Από το 2014 και την ίδρυση της FEAC Engineering, o κ. Σωτήρης Κόκκινος αποτελεί Διευθύνων Σύμβουλος (CEO – Chief Executive Officer) της εταιρείας και είναι επιπλέον υπεύθυνος για την επιχειρηματική ανάπτυξη της. Ο κ. Κόκκινος διαθέτει σημαντική εμπειρία στην επιχειρηματική ανάπτυξη έχοντας καταφέρει να ολοκληρώσει σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες με γνωστές διεθνείς εταιρείες και ιδρύματα στον τομέα της Αεροδιαστημικής, της Ναυτιλίας, του Oil & Gas και της Ενέργειας. Τέλος, είναι επιχειρηματικός μέντορας σε Προγράμματα Νέων Καινοτόμων Επιχειρηματικότητας.

_NPL3265

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο