Ρούλα Μπαχταλιά

Ρούλα Μπαχταλιά

Διευθύντρια και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής egg – enter.grow.go

Ομιλία

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
16:00 – 18:00 Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Σύντομο βιογραφικό

Η Ρούλα Μπαχταλιά είναι Διευθύντρια και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής egg – enter.grow.go, έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματικούς επιταχυντές στην Ελλάδα.

Το egg – enter.grow.go, μία πρωτοβουλία της Τράπεζας Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia, αποτελείται από δύο διακριτές  πλατφόρμες υποστήριξης, την Πλατφόρμα “Start-Up” η οποία απευθύνεται σε νεοφυείς εταιρείες, την Πλατφόρμα “Scale-Up” η οποία απευθύνεται σε πιο ώριμα startups και το Συνεργατικό Σχηματισμό Καινοτομίας στους τομείς Τουρισμού & Πολιτισμού.

Η Ρούλα Μπαχταλιά έχει 25ετή πορεία στην ανάπτυξη & διοίκηση ομάδων & καναλιών πωλήσεων στον ευρύτερο χώρο των Νέων Τεχνολογιών,  ενώ έχει  σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε τεχνικές Μάρκετινγκ & στρατηγικής ανάπτυξης νέων αγορών και οικοσυστημάτων.

Είναι κάτοχος Master σε Business Administration από το Bath University της Αγγλίας. Είναι πιστοποιημένη από το CIM (Chartered Institute of Marketing) και από το IPMA (International Project Management Association). Είναι επίσης μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας.

Roula Bachtalia_Photo1

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο