Πλάτων Μαρλαφέκας

Πλάτων Μαρλαφέκας

Πρόεδρος ΔΣ Επιμελητηρίου Αχαΐας, Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Patras IQ
Αντιπρόεδρος της εταιρείας αναψυκτικών και χυμών «Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ»

Ομιλίες

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
18:00 – 20:00 ΤΕΛΕΤΗ EΝΑΡΞΗΣ
//
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 2
11:00 – 13:00 INTERPLAY EVENT- INTECMED – «Θερμοκοιτίδες για καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας στη
Μεσόγειο»
//
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 2
12:00 – 14:00 Εργαστήρια Παροχής Υπηρεσιών Παν. Πατρών

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας είναι Αντιπρόεδρος της Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, της μεγαλύτερης 100% ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών και χυμών. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1972. Σπούδασε Προγραμματιστής – Αναλυτής Η/Υ και Marketing. Το 1989 ανέλαβε μαζί με τα αδέλφια του τα ηνία της επιχείρησης «Παν. Μαρλαφέκας & Υιοί ΟΕ», οδηγώντας σταθερά την εταιρεία σε μία δυναμική πορεία ανάπτυξης. Είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και επίσης, εκπροσωπεί το Επιμελητήριο Αχαΐας και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Επιχειρηματιών των Ευρωεπιμελητηρίων από το 2016. Από το 2015 είναι Πρόεδρος της «Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων» ενώ αποτελεί ιδρυτικό μέλος και μέλος Δ.Σ της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Tον Φεβρουάριο του 2021 ανέλαβε την προεδρία του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και λίγο αργότερα εκλέχθηκε Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα/Επιχειρηματικότητα).

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο