Νίκος Πάνος

Νίκος Πάνος

Senior Manager – PwC Greece

Ομιλία

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
15:30 – 16:30 Συζήτηση|Panel «Γεφυρώνοντας το κενό»

Σύντομο βιογραφικό

Ο Νίκος Πάνος είναι Senior Manager στο Technology Consulting της PwC και ηγείται της ομάδας Enterprise Digital. Έχει περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας σε έργα Πληροφορικής. Έχει συμμετάσχει ως Υπεύθυνος Έργου σε μεγάλα έργα του Χρηματοπιστωτικού τομέα κυρίως στο χώρο διαχείρισης core τραπεζικών λύσεων και ληξιπρόθεσμων οφειλών. Έχει επίσης αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ομάδων και την ανάπτυξη λογισμικού και λύσεων front office & backoffice ενώ διαθέτει εκτεταμένη γνώση αυτοματοποίησης και ψηφιοποίησης επιχειρησιακών διαδικασιών. Επιπρόσθετα έχει ηγηθεί του σχεδιασμού και ανάπτυξης λύσεων για αυτοκινητόδρομους με διόδια στην Ελλάδα.

Ο Νίκος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Τεχνολογία της Πληροφορίας από το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt του Εδιμβούργου και πτυχίου Πληροφορικής από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών.

P. Nikos

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο