Μάριος Βλαχογιάννης

Μάριος Βλαχογιάννης

Συνιδρυτής της Coffe-eco, Χημικός Μηχανικός

Ομιλία

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1

14:10 – 15:30 Ιστορίες Επιτυχίας

Σύντομο βιογραφικό

Ο συνιδρυτής της Coffe-eco Μάριος Βλαχογιάννης είναι Χημικός Μηχανικός απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι παθιασμένος με τη δουλεία του σχετικά με την βιώσιμη επιχειρηματικότητα και τη κυκλική οικονομία. Eχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη λίστα forbes 30U30 της ελληνικής έκδοσης το 2019. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλές επιχειρηματικές κατηγορίες με την Coffe-eco, έχοντας καταφέρει να πάρει αρκετά βραβεία και βραβεία από αυτούς τους διαγωνισμούς όπως το EIT Food Jumpstarter Europe.

selfie 17.2 KB

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο