Κών/νος Αμπατζής

Κών/νος Αμπατζής

Αποσπασμένος Εθνικός Εμπειρογνώμονας στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ (EUIPO)/ Seconded National Expert at EUIPO

Ομιλία

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1

10:00 – 11:20 ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ο Κώστας Αμπατζής σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει M.Sc. στη Βιοχημική Φαρμακολογία (Southampton University) και M.Sc. στις Επιστήμες των Αποφάσεων με ειδίκευση στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Επισκέπτης Ερευνητής στο Massachusetts Institute of Technology (ΜΙΤ) και μεταπτυχιακός στο Boston College. Εργάστηκε για 32 χρόνια στην κατοχύρωση των Εφευρέσεων και των Σχεδίων & Υποδειγμάτων (πρ. Υπ. Έρευνας & Τεχνολογίας και Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας). Από το 1988 ως και σήμερα είναι Διευθυντής Καταθέσεων & Χορηγήσεων Τίτλων στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Από τον Ιούνιο του 2017 εργάζεται ως Αποσπασμένος Εθνικός Εμπειρογνώμονας στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO), που βρίσκεται στο Αλικάντε της Ισπανίας. Ασχολείται με τα Προγράμματα Σύγκλισης της ΕΕ ως Project Manager.

kaba_2

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο