Κατερίνα Πραματάρη

Κατερίνα Πραματάρη

Αν. Καθηγήτρια ΟΠΑ, Partner του Uni.Fund, Πρόεδρος του ΤΕΣ Μεταφοράς Τεχνολογίας και Διανοητικής Ιδιοκτησίας

Ομιλίες

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
10:45 – 11:50 Ενισχύοντας τις Καινοτομικές και Επιχειρηματικές Ικανότητες της Ελληνικής Ανώτατης Εκπαίδευσης: στοχεύοντας στην επίτευξη αντικτύπου
Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με Εμπειρογνώμονες και Εκπροσώπους Πανεπιστημίων
//
Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
16:00 – 18:00 Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Σύντομο βιογραφικό

Η Κατερίνα Πραματάρη είναι Partner στο Uni.Fund, ένα από τα funds που δημιουργήθηκαν μέσω του Υπερταμείου Επιχειρηματικών Συμμετοχών (Equifund) με προσανατολισμό στην καινοτομία (Innovation Window) και τη μεταφορά τεχνολογίας (Technology Transfer) και στόχο τη χρηματοδότηση ομάδων και επιχειρήσεων σε pre-seed και seed στάδια.
Έχει σημαντική επιχειρηματική εμπειρία, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στην Procter&Gamble στις Βρυξέλλες και ως ιδρυτικό μέλος σε δύο εταιρίες τεχνολογίας. Είναι επίσης Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και θεωρείται top expert σε ευρωπαϊκό επίπεδο στα πεδία του ηλεκτρονικού εμπορίου, της επιχειρηματικής αναλυτικής και του Internet of Things (IoT), όπου έχει δημοσιεύσει ευρέως και έχει επιβλέψει πλήθος διδακτορικών και ερευνητικών έργων.
Η Κατερίνα έχει επίσης την επιστημονική ευθύνη της θερμοκοιτίδας ACEin του ΟΠΑ, η οποία έχει βραβευτεί για τη συμβολή της στη διασύνδεση Πανεπιστημιακών start-ups με τις επιχειρήσεις. Τα τελευταία χρόνια έχει υποστηρίξει πλήθος ομάδων και έχει συντονίσει πολλαπλές δράσεις στήριξης της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας (όπως bootcamp επιχειρηματικότητας, τον Πανεπιστημιακό Διαγωνισμό Ennovation, το Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας ΥES, κ.ά.).

Katerina Pramatari

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο