Δημήτρης Περικλόπουλος

Δημήτρης Περικλόπουλος

Διευθυντής Εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Δρεπάνου

Ομιλία

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
12:00 – 13:00 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ UPATRAS IQ

Σύντομο βιογραφικό

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Πατρών με κατεύθυνση τα ενεργειακά.
Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις τηλεπικοινωνίες και κατόπιν τις κατασκευές κατά την διάρκεια των ολυμπιακών έργων στην Αθήνα.

Από το 2004, σαν στέλεχος της ΤΙΤΑΝ ΑΕ, έχει καλύψει σειρά θέσεων ευθύνης με αντικείμενο την διοίκηση παραγωγής, έργων, συντήρησης και ΥΑΕ.

Το 2016 ορίστηκε Διευθυντής Υγείας και Ασφάλειας για τις δραστηριότητες του Τομέα Ελλάδος. Το ίδιο διάστημα ήταν μέλος της επιτροπής ΥΑΕ του ΣΕΒ.

Το 2019 ανέλαβε την θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή και το 2021 την θέση του Διευθυντή του Εργοστασίου Δρεπάνου.
Κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου στον ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου.

20210510_1129371

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο