Γιώργος Παππάς

Γιώργος Παππάς

Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής
Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος

Ομιλία

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 2
12:00 – 14:00 Εργαστήρια Παροχής Υπηρεσιών Παν. Πατρών
//
Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
18:30 – 19:30 Πως την καινοτομία μπορούμε να την κάνουμε παραγωγή

Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος διαθέτει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών και εξειδικευμένων φορολογικών υπηρεσιών, την παροχή υπηρεσιών οικονομικής διεύθυνσης και οργάνωσης του συστήματος εσωτερικού ελέγχου. Έχει σημαντική και πολυετή εμπειρία ως Εσωτερικός Ελεγκτής σε συνεταιριστική τράπεζα και ως Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου για την Ελλάδα και την Ν/Α Ευρώπη σε μεγάλη βιομηχανία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Είναι εισηγητής στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΙΕΣΟΕΛ) και στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει επί δεκαετία, διδάσκων στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του πρώην ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και έχει πραγματοποιήσει αρκετά σεμινάρια λογιστικής.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, μεταπτυχιακού τίτλου επαγγελματικής εκπαίδευσης από το ΙΕΣΟΕΛ, μεταπτυχιακού ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο Πατρών, μεταπτυχιακού MSc στην Τραπεζική από το ΕΑΠ και υποψήφιος διδάκτορας Λογιστικής και Φορολογίας στο ΕΑΠ.

Είναι μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδας και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην φορολογία και τις τράπεζες, ενώ συμμετέχει σε διάφορες επιστημονικές επιτροπές.

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο