Γιάννης Κανελλόπουλος

Γιάννης Κανελλόπουλος

Συνιδρυτής του Orange Grove Patras

Ομιλία

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
15:30 – 16:30 Συζήτηση|Panel «Γεφυρώνοντας το κενό»

Σύντομο βιογραφικό

O Γιάννης Κανελλόπουλος είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της τεχνολογικής εταιρείας Code4Thought που σκοπός της είναι η διασφάλιση ότι αλγοριθμικά συστήματα (όπως αυτά της Τεχνητής Νοημοσύνης) συμπεριφέρονται με υπεύθυνο τρόπο και είναι διαφανή και δίκαια ως πρός τη λειτουργία τους. Ο Γιάννης έχει εμπειρία πάνω από 17 χρόνια στην αξιολόγηση συστημάτων λογισμικού μεγάλης κλίμακας και κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα από το School of Computer Science του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ. Όντας ενεργό μέλος της κοινότητας της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, ο Γιάννης αποτελεί μέλος της ιδρυτικής ομάδας του Orange Grove, ενός startup incubator που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ολλανδίας.

Yiannis_Kanellopoulos

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο