Γεώργιος Γεωργιάδης

Γεώργιος Γεωργιάδης

Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

Ομιλία

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 2
Εφαρμογές Μηχανικής Μάθησης για Μικρο-Μεσαίες Επιχειρήσεις. Εμπειρίες και συμπεράσματα από τη συνεργασία Ερευνητικών Φορέων και Επιχειρήσεων

15:00 – 15:15 Παρακολούθηση υδροπονικών καλλιεργειών μέσω ασύρματων δικτύων αισθητήρων και εφαρμογές IoT

Σύντομο βιογραφικό

O Γεώργιος Γεωργιάδης είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Κατανεμημένη Πράσινη Ηλεκτρική Ενέργεια από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα επιστημονικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι στον τομέα της μικροηλεκτρονικής, ασυρμάτων δικτύων αισθητήρων, Διαδίκτυο των πραγμάτων και εφαρμογές ΙοΤ καθώς και συστημάτων αυτοματισμού κτιρίων.

Από το 2008 έως το 2018 εργάστηκε σαν ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός με κύριο αντικείμενο εκπόνηση μελετών και επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε έργα ιδιωτικού τομέα.

Από το 2018 έως σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.), “Διόφαντος”.

Georgios_Georgiadis_Photo

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο