Φώτιος Παπαθανασόπουλος

Φώτιος Παπαθανασόπουλος

Δ/ντης Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Παν/μίου Πατρών

Ομιλία

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
15:30 – 16:30 Συζήτηση|Panel «Γεφυρώνοντας το κενό»

Σύντομο βιογραφικό

Ο Dr. Φώτης Παπαθανασόπουλος είναι Δ/ντης Επιμόρφωσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΠΠ). Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στην Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας και μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα επιμορφώσεων, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, καθώς και στην διαχείριση και αξιολόγηση Έργων, ενώ έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Εθνικών και Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Προγραμμάτων.

20211130_140845

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο