Ελίνα Μαυρογιώργου

Ελίνα Μαυρογιώργου

Συντονίστρια Ομάδας Προβολής & Αξιοποίησης Αποτελεσμάτων Erasmus, Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

Ομιλία

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1

12:45 – 13:15 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΕΙΤ) Πρωτοβουλία για τα ΑΕΙ

Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για το Erasmus+ το 2022

Σύντομο βιογραφικό

H κ. Ελίνα Μαυρογιώργου εργάζεται στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών/Εθνική Μονάδα Διαχείρισης του Προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης. Έχει μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση σχεδίων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση και του Erasmus+, Tομέας Ανώτατης Εκπαίδευσης. Σήμερα είναι Συντονίστρια του Τομέα Προβολής και Διάδοσης Αποτελεσμάτων της ΕΜΣ/ΙΚΥ.

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο