Δρ. Χρήστος Τρανώρης

Δρ. Χρήστος Τρανώρης

Τεχνικός Υπεύθυνος του Κέντρου Ικανοτήτων π-ΝΕΤ

Ομιλία

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 1
15:20 – 16:00 «π-ΝΕΤ Κέντρο Ικανοτήτων: Μια Ανοικτή Υποδομή για 5G Δίκτυα για την υποστήριξη της βιομηχανίας»
Ενσωμάτωση και δοκιμή εφαρμογών στην υποδομή Patras5G

Σύντομο βιογραφικό

Ο Χρήστος Τρανώρης είναι Ερευνητής Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της ερευνητικής ομάδας Αρχιτεκτονικής και Διαχείρισης Δικτύων. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 50 εργασίες σε περιοδικά και συνέδρια, είναι κάτοχος μίας πατέντας και από το 2008 συμμετέχει σε ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά προγράμματα.
Είναι μέλος της ΙΕΕΕ και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη προγραμματιζόμενων υποδομών και εργαλείων υποστήριξης. Συμμετέχει σε διάφορους ευρωπαϊκούς οργανισμούς τυποποίησης (ETSI NFV, ETSI ZSM, 5G-PPP Technical Board and Software Group) ενώ σήμερα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος του χρηματοδοτούμενου από την ΕΕ προγράμματος 5GASP στον τομέα των 5G NetApps. Είναι υπεύθυνος των δραστηριοτήτων έρευνας, καινοτομίας και λειτουργιών της υποδομής Patras5G.

tranoris

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο