Επισκέπτης

Η PATRAS IQ αποτελεί μία διαχρονική αναπτυξιακή πρωτοβουλία η οποία προωθεί ένα σύνολο δράσεων δικτύωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, με κορυφαίο γεγονός την ετήσια Έκθεση. Η φετινή διοργάνωση επιδιώκει να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας περιόδου γεμάτη νέες προκλήσεις που επιφέρουν οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις και η 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

Η έκθεση PATRAS IQ, η οποία διεξάγεται από το 2012, έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης μεταξύ ερευνητικού και παραγωγικού τομέα που έχει ως σκοπό την αξιοποίηση της γνώσης με στόχο την ανάπτυξη της καινοτομίας, την προώθηση της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

Αποτελεί μία εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία των παραγωγικών φορέων των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας & Θρησκευμάτων, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας υποστηρίζοντας και προωθώντας την έξυπνη ανάπτυξη.

Σας προσκαλούμε στην πρώτη Virtual Έκθεση Καινοτομίας &
Μεταφοράς Τεχνογνωσίας - Patras IQ καθώς μπορείτε να:
  • Γνωρίσετε το ερευνητικό δυναμικό της χώρας μας

  • Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στην τεχνολογία

  • Περιηγηθείτε εικονικά στα περίπτερα των εκθετών που παρουσιάζουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα και τις καινοτόμες ιδέες τους μέσω της προηγμένη ψηφιακής τεχνολογίας

  • Γνωρίσετε καινοτόμες επιχειρήσεις με προϊόντα που προέκυψαν από την συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικούς φορείς

  • Παρακολουθήσετε εκδηλώσεις με αναγνωρισμένους ομιλητές και φορείς σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού

  • Παρακολουθήσετε διαγωνισμούς καινοτόμων ιδεών και σεμινάρια

  • Επικοινωνήσετε με εκθέτες και φορείς του ενδιαφέροντός σας

Η έρευνα, η καινοτομία, η τεχνολογία και η αλληλεπίδραση είναι ορισμένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την έκθεση Patras IQ δημιουργώντας ένα περιβάλλον έμπνευσης και συνεργασίας.

Από την Τρίτη 07.12.21 έως την Κυριακή 12.12.21 παρακολουθήστε on demand τις εκδηλώσεις του τριημέρου και live streaming εκδηλώσεις, επικοινωνήστε σε προγραμματισμένο χρόνο με τους εκθέτες και περιηγηθείτε στην εικονική μας έκθεση.

Την έκθεση ενισχύουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Πολιτείας, πρέσβεις, εκπρόσωποι φορέων στο χώρο της καινοτομίας, μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πλήθος επισκεπτών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο