Αθανάσιος Μιχιώτης

Αθανάσιος Μιχιώτης

Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, ΕΑΠ

Συνεδρίες

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 2
12:00 – 13:00 Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης Κοσμητόρων Σχολών του ΕΑΠ «Γνωριμία με τις Σχολές του ΕΑΠ- Εκπαίδευση και Έρευνα στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση»

«Δυναμικό παρόν της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. με πρωτοπόρα ελληνόφωνα και αγγλόφωνα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών»

Σύντομο βιογραφικό

Ο Αθανάσιος Μιχιώτης είναι Καθηγητής Α’ Βαθμίδας στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) με γνωστικό αντικείμενο ‘Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών’ και διατελεί (δεύτερη θητεία) Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ.

Είναι Διευθυντής του αγγλόφωνου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών “Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)” του ΕΑΠ καθώς και Διευθυντής του Εργαστηρίου Μάνατζμεντ και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ. Διαθέτει άνω των 25 ετών διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη διοίκηση υπηρεσιών (Services Management). Είναι υπεύθυνος έκδοσης (editor in chief) του διεθνούς περιοδικού International Journal of Decision Sciences, Risk and Management, Inderscience Publ. και κριτής σε πολλά διεθνή περιοδικά. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Διευθυντής Προγραμματισμού σε πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ έχει συμμετάσχει ως μέλος σε Ομάδες Έργου και Ομάδες Δημοσιονομικού Ελέγχου στον ελληνικό δημόσιο τομέα.

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο