Αίτηση Συμμετοχής

Αίτηση Συμμετοχής Εκθετών
7η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας

Αγαπητές και Αγαπητοί,

Σας καλωσορίζουμε στην 7η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras Innovation Quest – Patras IQ που διοργανώνεται 04-06 Δεκεμβρίου 2021 με εικονικό (virtual) και ψηφιακό (digital) τρόπο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.Η διαμόρφωση των virtual περιπτέρων έχει ήδη ξεκινήσει και σας προσκαλούμε να εγγραφείτε ως εκθέτης, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής. Επιλέξτε τον προσφορότερο για εσάς τύπο περιπτέρου και δημιουργήστε το ψηφιακό υλικό προβολής σας.

Για την ομαλή διεξαγωγή της Έκθεσης, την αρτιότερη οργάνωση και την εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων, σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον Κανονισμό Συμμετοχής στην Έκθεση και τις οδηγίες που περιέχει.

Καθ. Παναγιώτης Διον. Δημόπουλος

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Patras IQ
Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης
Πανεπιστημίου Πατρών

Σύντομες πληροφορίες

1η περίοδος εγγραφών (early registration) έως 31/10/2021 κόστος εγγραφής: 50€ (+ΦΠΑ)

2η περίοδος εγγραφών (late registration) έως 10/11/2021 κόστος εγγραφής: 100€ (+ΦΠΑ)

Προσοχή: Η αίτηση θεωρείται έγκυρη αφού καταβληθεί το κόστος εγγραφής εντός των παραπάνω ημερομηνιών.

Εκπτωτική Πολιτική: Εφαρμόζεται έκπτωση 50% κατά μέσο όρο στη 1η περίοδο (early registration) και 30% κατά μέσο όρο στη 2η περίοδο (late registration)

Πολιτική ακύρωσης: Εφαρμόζεται αυστηρή πολιτική ακύρωσης, δεν προβλέπεται επιστροφή του κόστους εγγραφής σε καμία από τις δύο περιόδους εγγραφής.

Για την ομαλή διεξαγωγή της Έκθεσης, την καλύτερη οργάνωση αλλά και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών παρακαλούμε για την πιστή τήρηση του Κανονισμού Συμμετοχής στην Έκθεση.

Μετά την επιτυχή κατάθεση του κόστους εγγραφής μέσω e-pay, αναλόγως της περιόδου η εγγραφή σας θα επιβεβαιώνεται από την ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, μέσω αυτοματοποιημένου μηνύματος

Αγαπητοί εκθέτες,
Σας ενημερώνουμε ότι μετά την οριστική υποβολή της αίτησή σας δεν θα είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταβολή των υποβαλλόμενων στοιχείων. Τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και για περιορισμένο αριθμό αρχείων ή πληροφορίας κατόπιν αιτιολόγησης (π.χ. σε περίπτωση έκδοσης νέων αποτελεσμάτων έρευνας). Η σχετική συνεννόηση θα πρέπει να γίνει με την patrasiq@upatras.gr και πάντα σεβόμενοι την περίοδο εγγραφής σας (early registration έως 31/10/2021 και late registration από 1/11 έως 10/11).

X
Μετάβαση στο περιεχόμενο