Αλέξανδρος Ζαπανιώτης

Αλέξανδρος Ζαπανιώτης

Managing Director Coffee Island – Απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών

Ομιλία

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 2

13:00 – 14:00 Το Πανεπιστήμιο Πατρών υποδέχεται τους απόφοιτους: UP Alumni Session!

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Λαµία το 1983. Το 2005 αποφοίτησε από το Τµήµα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Πατρών.

Το 2008, έπειτα από µεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο της Λισαβόνας στο πεδίο Engineering Design, αποκτά εµπειρία ως Μηχανικός Παραγωγής στην Frigoglass.

Το 2010 ανέλαβε τη θέση του Υπευθύνου Διασφάλισης Ποιότητας & Σχεδιασµού Προϊόντων στην ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΤΡΩΝΗΣ. Ασχολήθηκε µε την οργάνωση των διαδικασιών µε βάση διεθνή πρότυπα και µε την ανάπτυξη νέων προϊόντων κατά τα πρότυπα του TQD.

Το 2012 µεταπήδησε στην Coffee Island, όπου ασχολήθηκε µε την οργάνωση της Μονάδας Παραγωγής προϊόντων καφέ. Εκπαιδεύτηκε στην επιστήµη του καφέ κατέχοντας τίτλους Q Grader και SCA Coffee Diploma. Ασχολήθηκε µε την Έρευνα & Ανάπτυξη του Roasting και την προµήθεια καφέ χτίζοντας άµεση επαφή µε φάρµες (Direct Trade).

Το 2014 ασχολήθηκε µε την επικοινωνία και τη στρατηγική προϊόντων και µάρκας, ως Marketing Director.

Από το 2017 έως σήµερα, είναι Managing Director όντας υπεύθυνος για τους τοµείς Brand Image & Business Performance, BPM, PM&ERM, Strategic Planning, ESG & Corporate Governance.

ΑΖ2

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο