Αλέξανδρος Πατσιάς

Αλέξανδρος Πατσιάς

Customer Care at SAMMY

Ομιλία

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 2
Εφαρμογές Μηχανικής Μάθησης για Μικρο-Μεσαίες Επιχειρήσεις. Εμπειρίες και συμπεράσματα από τη συνεργασία Ερευνητικών Φορέων και Επιχειρήσεων

14:30 – 14:45 Ευφυείς Εφαρμογές ΤΠΕ για τη διαχείριση των μαρίνων και των σκαφών αναψυχής -SaMMY+

Σύντομο βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Πατσιάς είναι Πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το 2019. Διαθέτει 6ετή εμπειρία ως μέλος ομάδας σχεδιασμού, εγκατάστασης, παραμετροποίησης και δοκιμών λειτουργίας δικτύων αισθητήρων και διαδικτυακών εφαρμογών. Επίσης, έχει 5ετή εμπειρία ως υπεύθυνος υποστήριξης πελατών σε συνδυασμό με τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων.

Alex-Photo

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο