Βασίλειος Ν. Αϊβαλής

Βασίλειος Ν. Αϊβαλής

Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας

Ομιλία

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου | Αίθουσα 2
12:00 – 14:00 Εργαστήρια Παροχής Υπηρεσιών Παν. Πατρών

Σύντομο βιογραφικό

Είναι Διπλωματούχος  Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός του Πανεπιστήμιου Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων.

Κατέχει την θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων (ΕΦΕΠΑΕ), ενώ έχει διατελέσει και μελετητής τόσο δημόσιων όσο και ιδιωτικών έργων ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Στον εργασιακό του βίο έχει εργαστεί σε μεγάλες τεχνικές/βιομηχανικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και έχει υπάρξει και εκπαιδευτής τεχνικών σεμιναρίων ενέργειας σε μηχανικούς.

Από το 2017 είναι Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (ΠΣΔΜ-Η) παράρτημα Δυτικής Ελλάδας.

Το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως εταίρος του έργου INTECMED - Incubators for innovation and technological transfer in the Mediterranean, του προγράμματος ENI CBC MED, με επιστημονικώς υπεύθυνο τον καθηγητή Δημοσθένη Πολύζο διοργανώνει 1η Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Matchmaking Event, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, στις 12.00μ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του έργου INTECMED καθώς και των βασικών του εργαλείων και μεθόδων για την προώθηση της καινοτομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της πρόσκλησης χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών που διεξάγεται από το Επιμελητήριο Αχαΐας, επικεφαλής εταίρο του έργου INTECMED.

Το event θα πραγματοποιηθεί πλήρως διαδικτυακά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν μέσω του link: https://us02web.zoom.us/j/84521728069

Το έργο INTECMED χρηματοδοτείται από κοινοτικούς (85%) και εθνικούς πόρους (15%).

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο